LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Podurile de cale ferată de peste Dunăre vor fi reabilitate. Care va fi costul lucrărilor şi când vor fi finalizate

Postat la 02 iulie 2014 32 afişări

Asocierea Arcada Company - Metabet - Compania Construcţii Feroviare a câştigat licitaţiea organizată de CFR pentru reabilitarea podurilor de cale ferată peste Dunăre cu o ofertă financiară de 122,6 milioane de lei, lucrările urmând să dureze 23 de luni.

Podurile de cale ferată de peste Dunăre vor fi reabilitate. Care va fi costul lucrărilor şi când vor fi finalizate

Astfel, CFR va semna în perioada următoare contractul de lucrări cu asocierea Arcada Company - Metabet C.F. - Compania Construcţii Feroviare, în contextul în care până la expirarea termenului legal pentru depunerea contestaţiilor, niciunul dintre ceilalţi trei ofertanţi nu a depus contestaţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/podurile-de-cale-ferata-de-peste-dunare-vor-fi-reabilitate-care-va-fi-costul-lucrarilor-si-cand-vor-fi-finalizate-12875489
12875489
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.