Viaţa după demisia din PSD. Cu ce se ocupă Viorica Dăncilă de când nu mai are job

Postat la 04 decembrie 2019 623 afişări

Fostul premier şi liderul PSD, Viorica Dăncilă, a fost surprinsă de Ziua Naţională în timp ce îşi făcea cumpărăturile la un supermarket Carrefour din Ploieşti Shopping City. Imaginea a fost publicată de un bărbat din Ploieşti, care a postat fotografia pe Facebook.

Viaţa după demisia din PSD. Cu ce se ocupă Viorica Dăncilă de când nu mai are job

Imaginea postată pe Facebook a strâns zeci de reacţii, de genul:

„Până la urmă e şi ea un om ca toţi oamenii” sau „Oare Iohannis îşi face cumpărăturile singur?”.

Viorica Dăncilă a acceptat, totodată, să facă poze cu diverse persoane aflate în supermarket.

Dăncilă a demisionat, în urmă cu o săptămână, de la şefia PSD, după o şedinţă CEx care a durat mai bine de şase ore, în urma pierderii alegerilor prezidenţiale în faţa lui Iohannis, scrie ph-online.ro.

Prima şedinţă oficială a CEx al PSD după demisia Vioricăi Dăncilă şi preluarea şefiei interimare de către Marcel Ciolacu are miercuri, la sediul partidului central al partidului. Printre temele de discuţie ar putea figura şi cererea filialei Braşov ca Niculae Bădălău să fie exclus din partid.

La ultima şedinţă a CEx, Viorica Dăncilă şi-a anunţat demisia de la şefia partidului, conducerea interimară fiind preluată de Marcel Ciolacu. Prin urmare, este prima şedinţă a Comitetului Executiv de când preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu este preşedinte interimar al partidului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
demisie,
ocupare,
refuz,
viata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.