Vâlcea: Treisprezece persoane, rănite într-un accident în care a fost implicat un microbuz

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 03 decembrie 2014 65 afişări

Treisprezece persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, pe DN 64, în judeţul Vâlcea, după ce microbuzul în care se aflau a derapat şi s-a oprit într-un şanţ de pe marginea drumului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Alina Teodorescu, accidentul a avut loc în localitatea Râureni, primele informaţii arătând că şoferul microbuzului a adormit la volan,

iar maşina a derapat şi s-a oprit într-un şanţ de pe marginea drumului, rămânând aplecată pe partea dreaptă, fără a se răsturna.

În urma accidentului, au fost răniţi toţi cei 12 pasageri din microbuz, precum şi şoferul.

Echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Vâlcea şi SMURD ajunse la faţa locului i-au preluat pe răniţi, transportându-i la spital pentru investigaţii medicale, starea acestora nefiind gravă.

Traficul în zonă nu este blocat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MICROBUZ,
ACCIDENT,
/actualitate/valcea-treisprezece-persoane-ranite-intr-un-accident-in-care-a-fost-implicat-un-microbuz-13697682
13697682
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.