Unul dintre cei mai căutaţi milionari ai lumii vorbeşte pentru prima dată cu presa

Postat la 31 iulie 2013 332 afişări

Despre omul de afaceri asiatic cu milioane de euro în conturi s-a crezut, iniţial, că nici nu există, că totul este o invenţie. Acum el a acceptat să iasă în public.

Unul dintre cei mai căutaţi milionari ai lumii vorbeşte pentru prima dată cu presa

 Mr. Pink este, probabil, printre cei mai greu de găsit sau cunoscuţi oameni de afaceri, deşi nu se ascunde. Până în prezent nu a dorit să discute cu presa, să dea detalii despre viaţa sa, să povestească cum şi-a început afacerile care i-au umplut conturile de milioane de euro. Nici despre viaţa sa privată nu s-au ştiut prea multe detalii până când nu a întâlnit-o pe Monica Gabor.

"Nu vorbeşte cu presa. Nu are nevoie de publicitate", acesta era mesajul standard pe care îl auzea oricine încerca să dea de Mr. Pink.

Milionarul era cunoscut în toată lumea datorită produselor sale, dar nimeni nu ştia exact cine este. Băutura lui energizantă care îi poartă numele l-a făcut celebru şi bogat. Băutura Mr. Pink a ajuns până în România, graţie Monicăi Gabor, iubita omului de afaceri asiatic.

Ei i s-au alăturat multe alte vedete care au acceptat să promoveze Mr Pink cu ginseng - Lindsay Lohan, copiii lui Michael Jackson, şi mulţi alţii.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unul-dintre-cei-mai-cautati-milionari-ai-lumii-vorbeste-pentru-prima-data-cu-presa-11186185
11186185
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.