Un operator din Albania vrea să aducă turişti din SUA şi Canada în România şi alte ţări din regiune

Postat la 16 iulie 2014 53 afişări

Turoperatorul Albania Experience va intra pe piaţa din Statele Unite şi Canada, printr-un parteneriat cu firma Express Travel, din Miami, urmând să ofere turiştilor din America de Nord pachete de călătorie în mai multe ţări din Balcani, printre care şi România, potrivit portalului Travel Weekly.

Un operator din Albania vrea să aducă turişti din SUA şi Canada în România şi alte ţări din regiune

 Albania Experience organizează circuite în Balcani pentru grupuri mai mari, dar şi pentru turiştii care călătoresc singuri sau în grupuri restrânse.

Pachetele sunt de 8 şi 12 nopţi de cazare, cu plecări în lunile octombrie, precum şi în aprilie, mai şi iunie anul următor.

Printre destinaţii se află Albania, Bulgaria, Bosnia, Croaţia, Kosovo, Mecedonia, Republica Moldova, Muntenegru, România, Serbia şi Slovenia, dar şi Italia şi Grecia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-operator-din-albania-vrea-sa-aduca-turisti-din-sua-si-canada-in-romania-si-alte-tari-din-regiune-12937715
12937715
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.