Un nou CANDIDAT pentru Primăria Capitalei. Vrea să îi ia locul lui Firea şi să vină cu o echipă mai PERFORMANTĂ

Postat la 03 august 2018 280 afişări

Consilierul general, Ciprian Ciucu a declarat, pentru MEDIAFAX, că va candida la alegeri locale pentru funcţia de primar general al Capitalei, susţinând că simte că are susţinerea PNL şi că ar face o echipă mai performantă decât cea pe care o are acum actualul edil Gabriela Firea.

Un nou CANDIDAT pentru Primăria Capitalei. Vrea să îi ia locul lui Firea şi să vină cu o echipă mai PERFORMANTĂ

"Cu siguranţă eu voi intra în această competiţie internă pentru a fi desemnat de către partidul meu să fiu candidatul la primăria Capitalei. Dacă aş fi simţit că nu am această susţinere (a liderului PNL, Ludovic Orban - n.r.) nu aş fi făcut acest anunţ. Simt că am susţinere la nivelul de la vârful partidului, din zona conducerii centrale. De ce aş fi eu mai bun decât ceilalţi candidaţi? Am o experienţă vastă în administraţie şi de lucru cu administraţia publică centrală şi locală. Mă consider mult mai pregătit şi eu pot face o echipă mult mai performantă decât cea pe care o are acum Gabriela Firea sau au avut foştii primari", a declarat, vineri, Ciprian Ciucu pentru MEDIAFAX.

Ciprian Ciucu este consilier general al Municipiului Bucureşti, ales pe listele PNL, începând cu iunie 2016.

Cititi mia multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.