Un influent vicepreşedinte al IBM se retrage după 36 de ani în companie

Autor: Anca Dumitrescu Postat la 08 ianuarie 2013 21 afişări

Vicepreşedintele IBM Mike Daniels (foto), şeful diviziei de servicii, cea mai mare a grupului, se retrage din activitate după 36 de ani în companie, transmite Bloomberg.

Vicepreşedintele IBM Mike Daniels (foto), şeful diviziei de servicii, cea mai mare a grupului, se retrage din activitate după 36 de ani în companie, transmite Bloomberg. Daniels, în vârstă de 58 de ani, va renunţa la funcţie la 31 martie, atribuţiile sale urmând să fie preluate de Erich Clementi, vicepreşedinte pentru servicii tehnologice la nivel internaţional, şi Bridget van Kralingen, vicepreşedinte pentru business services la nivel global. Divizia condusă de Daniels asigură circa 60% din veniturile IBM, cel mai mare furnizor de servicii IT la nivel mondial.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vicepreşedinte,
IBM,
retragere,
Mike Daniels
/actualitate/un-influent-vicepresedinte-al-ibm-se-retrage-dupa-36-de-ani-in-companie-10440096
10440096
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.