Un executiv român a primit pentru prima data o funcţie regională la Willis Towers Watson

Autor: Ioana Matei Postat la 15 mai 2017 104 afişări

Anca Moldovan este noul health & benefits leader pentru operaţiunile din Europa Centrală şi de Est ale grupului Willis Towers Watson, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Un executiv român a primit pentru prima data o funcţie regională la Willis Towers Watson

În acest nou rol, Anca Moldovan va fi responsabilă pentru gestionarea şi dezvoltarea relaţiilor de afaceri şi creşterea portofoliului de clienţi ai companiei. Potrivit reprezentanţilor companiei, este pentru prima dată când un coleg al biroului din România are o poziţie regională în cadrul Willis Towers Watson.

Lider health & benefits şi pentru România, Anca Moldovan are o experienţă de 17 ani în brokeraj, fiind implicată în proiecte pentru retenţia angajaţilor clienţilor, precum şi adaptarea şi implementarea proiectelor de beneficii angajaţi în Gras Savoye Romania, acum Willis Towers Watson Romania. Anca Moldovan s-a alăturat companiei în 2006, acumulând experienţă în lucrul cu clienţii. Cea mai recentă funcţie a ei este cea de Head of Health & Benefits, unde conduce operaţiunile pentru a creşte cota de piaţă a asigurărilor de viaţă şi sănătate în România.

Potrivit reprezentanţilor companiei, noua funcţie o va aduce chiar în mijlocul strategiei regionale a departamentului de Health & Benefits, fiind responsabilă pentru înţelegerea pieţei regionale şi a celor individuale, coordonarea activităţii în interiorul regiunii şi crearea unei comunităţi de experţi în domeniul beneficiilor pentru angajaţi.

Regiunea Europa Centrală şi de Est cuprinde Ungaria, Cehia, Grecia, Serbia, Croaţia, Ucraina, Georgia, Slovacia, Kazakstan şi România. Ca parte a noii sale poziţii, Anca va rămâne şi Head of Employee Benefits Department România.

Willis Towers Watson este un lider mondial în domeniul consultanţei, al brokerajului şi al soluţiilor care îi ajută pe clienţii din întreaga lume să transforme riscul într-o cale de dezvoltare. Willis Towers Watson şi-a început activitatea în 1828 şi are 40 000 de angajaţi în peste 140 de ţări.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.