Un englez care a câştigat la loterie 163 de milioane de euro a găzduit în propria grădină un festival de muzică rămas fără spaţiu

Postat la 05 august 2017 192 afişări

Adrian Bayford, în vârstă de 46 de ani, a fost de acord să găzduiască, gratuit, un festival de muzică în grădina domeniului său în valoare de aproape 8 milioane de euro, după ce evenimentul a rămas fără locaţia în care era plănuit să aibă loc, relatează Dailymail.

Un englez care a câştigat la loterie 163 de milioane de euro a găzduit în propria grădină un festival de muzică rămas fără spaţiu

Englezul, care are doi copii, a câştigat circa 163 de milioane de euro la loterie în 2012. La mai puţin de un an şi jumătate de la momentul câştigului, englezul a divorţat de soţia sa Gillian, iar el s-a mutat într-un conac georgian, care are un domeniu de 36 de hectare.

La festivalul care era în pericol să se anuleze, din pricină că locaţia în care ar fi trebuit să se desfăşoare nu mai este disponibilă, s-au vândut 1000 de bilete. La festival participă 80 de formaţii.

“Când am aflat că festivalul rămâne fără spaţiu m-am gândit că trebuie să dau o mână de ajutor. Vreau ca oamenii să se simtă bine. Şi eu mă simt bine când văd atâţia oameni cum se distrează. Aveam terenul necesar, aşa că sunt un norocos. Cred că dacă am câştigat la loterie trebuie să mă şi bucur de asta.”

Organizatorul festivalului, Dava Roberts, spune că speră că “un nou capitol” al poveştii festivalului va fi scrisă în noua locaţie, pe care o consideră “uimitoare.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.