Un designer celebru a fost găsit spânzurat într-o locuinţă din Bucureşti. Ultimele sale cuvinte

Autor: Laura Buciu Postat la 08 iunie 2023 363 afişări

Un designer celebru a fost găsit spânzurat într-o locuinţă din Bucureşti. Ultimele sale cuvinte

Designerul român Stephan Pelger, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din Sectorul 2 al Capitalei.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 8 au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 2, se află o persoană decedată.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre designerul Stephan Pelger.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul.

„În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmite Poliţia Capitalei.

Primele informaţii arată că designerul s-a sinucis.

Stephan Pelger era unul dintre cei mai apreciaţi designeri din România, pasiunea sa pentru modă fiind cunoscută, precum şi modul în care a îmbrăcat, de-a lungul anilor, mai multe vedete din România.

De mai bine de 10 ani, Stephan Pelger suferea de insomnie, ceea ce a dus la depresie. El a povestit, într-o emisiune de televiziune, în urmă cu mai mult timp, că s-a internat de bunăvoie într-un centru de dezintoxicare, pentru că ajunsese să ia peste 40 de pastile pe zi pentru a putea dormi. De asemenea, el a povestit că depresia l-a acaparat încă din copilărie şi că nu a găsit tratament în medicina modernă.

Stephan Pelger avea 43 de ani.

Ultima postare pe Facebook a lui Stephan Pelger datează din 6 iunie: „La mulţi ani Tata ne este dor de tine îmi este foarte dor de tine. Odihneşte-te”, fiind un mesaj pentru tatăl său decedat în 2019, care era născut în 6 iunie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
designer,
stephan pelger,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.