Un deputat cere demisia conducerii PSD Cluj: UTC-iştii blatişti trebuie să-şi facă seppuku politic

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 30 septembrie 2020 55 afişări

Deputatul social-democrat Horia Nasra cere demisia de onoare a conducerii PSD Cluj, pentru că a obţinut la locale un rezultat „dezastruos”: „Am pierdut 22 de primari, toate municipiile şi şapte consilieri judeţeni. UTC-iştii blatişti care conduc organizaţia trebuie să-şi facă seppuku politic”.

Un deputat cere demisia conducerii PSD Cluj: UTC-iştii blatişti trebuie să-şi facă seppuku politic

„Rezultat dezastruos al PSD Cluj la alegerile locale: UTCiştii blatişti care conduc organizaţia trebuie să-şi facă seppuku politic! Am aşteptat 72 de ore o reacţie bărbătească, de minim bun simţ din partea conducerii şi anume demisia de onoare, după rezultatul dezastruos din 27 septembrie: am pierdut 22 de primari, toate municipiile şi şapte consilieri judeţeni. Evident că onoarea este ultimul cuvânt din dicţionarul politic al celor care au năşit şi format conducerea PSD Cluj în ultimele trei luni. Este şi demisia de onoare un gest mare, greu de înţeles, acceptat şi aplicat de caracterele mărunte din politică”, scrie pe Facebook Horia Nasra.

El afirmă că la Cluj s-a dorit în ultimele luni un „PSD blând, revenirea la tradiţionalul blat, la politica partajată, la frica de a-i critica pe Emil Boc şi Alin Tişe, atât sub conducerea falimentară a dlui. Şimon, cât şi ulterior sub mâna sa dreaptă, Cordoş”.

„Modul ruşinos în care au făcut listele, în special cea de la Consiliul Judeţean Cluj, întoarcerea la tradiţionalul blat à la Cluj, smerenia în faţa PNL şi nu în ultimul rând imaginea dezastruoasă a conducerii îmbătrânite a PSD Cluj, cu iz penal şi reminescenţe UTCiste, au dus la acest rezultat ruşinos, cel mai slab rezultat al PSD Cluj la alegerile locale. În ultimii ani, lupta mea cu liderii PNL Cluj a fost totală, cu Emil Boc şi Alin Tişe, însă gulerele albe care gravitează organizaţia, prin sondaje şi cifre mincinoase, au scos din burtă un candidat la Consiliul Judeţean Cluj, blânduţ, numai bun pentru o canastă spartă cu liberalii clujeni. Şi eu şi alţi tineri am fi acceptat o luptă totală, uninominală, cu Alin Tişe în cazul meu, sau cu Emil Boc în cazul altora, însă, nu-i aşa, domnule Vasile Dâncu, atunci când staţi <bine> în sondajele dumneavoastră, este prea umilitor să vă aventuraţi într-o bătălie electorală uninominală cu Emil Boc, nu? Ce este de făcut? Demisia de urgenţă a repetenţilor politici din 27 septembrie, a celor care nu au înţeles că în 2020 clujenii vor să fie respectaţi. Respectaţi, nu prin politicieni îmbătrâniţi de blaturi, cu iz penal şi parteneri ai Noii Drepte, ci prin oameni noi, cu o viziune europeană, tânără, cu o agendă concretă a modului în care trebuie dezvoltate comunităţile noastre”, adaugă deputatul social-democrat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deputat,
psd,
demisie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.