Un cunoscut model a fost ucis şi ciopârţit. Bucăţi din femeie, găsite şi în oala cu supă

Autor: Andreea Tobias Postat la 25 februarie 2023 637 afişări

Un cunoscut model a fost ucis şi ciopârţit. Bucăţi din femeie, găsite şi în oala cu supă

Poliţia din Hong Kong a anunţat sâmbătă că a reţinut 3 persoane în urma descoperirii trupului dezmembrat al modelului şi influencerului Abby Choi.

Părţi din trupul tinerei de 28 de ani, împreună cu un aparat de măcinat carne, un fierăstrău electric şi câteva haine au fost găsite vineri după-amiază într-o locuinţă din cartierul Tai Po din nordul Hong Kong-ului, notează CNN.

Poliţia a precizat că trei persoane au fost arestate şi reţinute pentru interogatoriu.

Potrivit AFP, tatăl, mama şi fratele mai mare al fostului soţ al lui Abby Choi sunt cei reţinuţi, în timp ce fostul soţ este în continuare căutat.

"Credem că victima şi familia fostului ei soţ au avut multe dispute legate de sume mari de bani", au spus anchetatorii: "Cineva era nemulţumit de modul în care victima îşi gestiona bunurile, ceea ce a devenit motiv de crimă".

Se pare că Abby Choi a fost văzută ultima dată de fratele fostului ei soţ, care era şoferul ei. Poliţia a declarat că familia a minţit anterior pentru a-i induce în eroare pe anchetatori.

Casa în care au fost găsite rămăşiţele lui Abby Choi fusese închiriată recent şi nu era mobilată, ceea ce sugerează că locul fusese pregătit pentru crimă.

În calitate de model, Choi s-a bucurat de expunere internaţională şi a fost fotografiată la show-ul Elie Saab Spring Summer 2023 Haute Couture din Paris, Franţa, chiar luna trecută.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
model,
crimă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.