Un celebru lanţ de cafenele ajunge în sfârşit şi la Bucureşti: Unde va fi amplasată prima cafenea

Postat la 17 august 2017 507 afişări

Narcoffee Roasters, lanţul de cafenele de specialitate lansat în Cluj-Napoca de către Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants, şi Dan Isai, fondatorul Salad Box, inaugurează luna aceasta prima cafenea din Bucureşti, în centrul comercial AFI Palace Cotroceni.

Un celebru lanţ de cafenele ajunge în sfârşit şi la Bucureşti: Unde va fi amplasată prima cafenea

Planul fondatorilor este de a ajunge la minim 6 unităţi în oraşe cheie din ţară până la finalul acestui an, investiţa totală pentru întregul proiect fiind de 500.000 de euro.

Cu o suprafaţă de peste 110 mp (interior şi terasă), noua locaţie Narcoffee Roasters este cea de-a patra unitate din reţeaua proiectului clujean şi prima din Capitală. Mizând pe specialităţi pe bază de cafea de origine, fondatorii anticipează în prima lună de funcţionare peste 10.000 de clienţi în noul spaţiu.

„Suntem de părere că 3rd wave coffee, cum este denumit fenomenul cafenelelor de specialitate, este în plin avânt în România, cu precădere în Capitală. Observăm deja o evoluţie în rândul consumatorilor de la o banală „cafea cu lapte” la una de origine, însă considerăm că pentru a educa şi stârni interesul unui public specializat cât mai amplu, este necesară prezenţa unei reţele puternice, cu locaţii în toate marile oraşe”, declară Marcelus Suciu, co-fondator Narcoffee Roasters, decizia de a extinde conceptul la nivel naţional. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.