Un brand românesc cu 20 de ani de activitate anunţă investiţii de 500.000 de euro pentru deschiderea a cinci magazine

Autor: Andra Stroe Postat la 31 august 2020 452 afişări

Un brand românesc cu 20 de ani de activitate anunţă investiţii de 500.000 de euro pentru deschiderea a cinci magazine

Rubin 2000, firmă deţinătoare a brandului românesc PAM Bijuterii, importator şi distribuitor autorizat de echipamente laser Trotec şi stampile Trodat în România, împlineşte azi 20 de activitate. Lansată în august 2000 de Florin Pantelimon, Rubin 2000 s-a impus în scurt timp devenind lider în distribuţia echipamentelor şi a materialelor Trotec şi Rowmark şi a ştampilelor Trodat.

Cu 20 de ani de activitate, Rubin 2000, firmă deţinătoare a brandului românesc PAM Bijuterii, importator şi distribuitor autorizat de echipamente laser Trotec şi stampile Trodat în România, anunţă investiţii de 500.000 euro în cinci noi locaţii ale brandului propriu.

Primele trei magazine vor fi deschise în luna septembrie în Veranda Obor Mall, Carrefour Orhideea Grozăveşti şi Carrefour Vulcan Nepi, urmând ca în octombrie să fie deschise un magazin în Kaufland Barbu Văcărescu şi încă o locaţie surpriză. 

Fiecare unitate nouă va funcţiona cu cinci angajaţi, iar până anul viitor reprezentanţii businessului îşi doresc să ajungă la un număr de peste 100 de angajaţi.

La fel ca în celelalte magazine ale lanţului din Auchan Titan, Auchan Vitan, Auchan Pallady, Cora Pantelimon şi Big Berceni, şi în noile unităţi este oferit serviciul de reparare a bijuteriilor.

De-a lungul celor două decenii de activitate, Rubin 2000 a colaborat cu peste 1.500 de parteneri la nivel naţional.

„Acum 20 de ani am pornit pe un drum care, privind în urmă, înseamnă multe proiecte de succes şi zeci de mii de ore de muncă transformate în rezultate excelente pe care le-au avut clienţii şi partenerii noştri. Ne-am adaptat permanent, am căutat noi direcţii de dezvoltare care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, iar astăzi îmi doresc să pot vedea rezultate cel puţin la fel de bune şi peste 20 de ani,” a spus Florin Pantelimon, owner Rubin 2000.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brand,
deschidere,
investitii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.