Un bărbat înşela clienţii unor RESTAURANTE din Bucureşti, furându-le de fiecare dată aceeaşi sumă de bani. Cum proceda

Postat la 22 aprilie 2018 1076 afişări

Poliţia Capitalei a reţinut un bărbat de 50 de ani care se prezenta clienţilor unor restaurante drept angajat al localurilor şi le cerea acestora să-i schimbe bancnote de 500 de lei, fugind cu banii, anunţă instituţia.

Un bărbat înşela clienţii unor RESTAURANTE din Bucureşti, furându-le de fiecare dată aceeaşi sumă de bani. Cum proceda

Poliţiştii au deschis dosarul după ce au primit trei plângeri de la persoane vătămate.

 

"În perioada 2016 - 2018, la nivelul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au fost înregistrate trei plângeri penale privitoare la un bărbat care, sub pretexte false, declinându-şi calităţi mincinoase, a convins persoanele vătămate să îi ofere diferite sume de bani pe care nu le-a returnat.

 

Cel în cauză se prezenta clienţilor din restaurante ca fiind membru în echipele administrative ale localurilor şi susţinea că au rămas doar cu bancnote de 500 lei în casele de marcat şi ar avea nevoie să schimbe diferite sume de bani în bancnote cu o valoare mai mică, însă, după ce persoanele vătămate îi înmânau sumele de bani solicitate, acesta părăsea respectivele restaurante, fără a restitui banii", transmite Poliţia Capitalei.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.