Cine este primarul care a facut nunta în şapte restaurante din şapte sate şi a avut mii de invitati, printre care Traian Basescu şi Elena Udrea

Postat la 21 aprilie 2018 280 afişări

Peste 2.000 de oameni au petrecut la nunta primarului care s-a casatorit cu solista de muzică populară Ioana Pricop.

Cine este primarul care a facut nunta în şapte restaurante din şapte sate şi a avut mii de invitati, printre care Traian Basescu şi Elena Udrea

Peste 2.000 de oameni au petrecut la nunta primarului localităţii Ulmeni, din Maramureş. Edilul s-a casatorit cu solista de muzică populară Ioana Pricop.

La nuntă au fost prezenţi prieteni, oameni de afaceri, politicieni, reprezentanţi ai administraţiilor locale, judeţene si directori de instituţii.

La nunta a participat si Traian Băsescu, alături de Maria, soţia sa. Câteva minute mai târziu şi-a făcut apariţia şi Elena Udrea, care a venit neînsoţită.

In fiecare dintre cele şapte săli nuntaşii au putut vedea pe monitoare imense tot ce se petrece la sala din Ţicău, acolo unde au petrecut mirii.

Ba, mai mult, după ce şi-au primit invitaţii, cei doi au făcut un „maraton” prin toate satele, unde şi-au salutat invitaţii şi au petrecut câte puţin timp cu ei, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.