A murit actorul Verne Troyer, cunoscut din filmele Austin Powers

Autor: Florin Casota Postat la 22 aprilie 2018 184 afişări

Actorul Verne Troyer, care suferă de nanism, a murit sâmbătă noaptea, la vârsta de 49 de ani, conform unui anunţ publicat pe contul acestuia de Facebook.

A murit actorul Verne Troyer, cunoscut din filmele Austin Powers

 

Troyer era cunoscut pentru rolul Mini-Me pe care l-a interpretat în filmele din franciza ”Austin Powers”.

 

Actorul a avut probleme cu dependenţa de alcool şi a ajuns la spital la începutul lunii. Actorul în vârstă de 49 de ani a fost transportat la spital cu o ambulanţă pe 4 aprilie. 

 

Verne Troyer suferă de nanism provocat de acondroplazie şi, cu o înălţime de 81 de centimetri, este unul dintre cei mai scunzi oameni din lume.

El s-a născut şi a crescut Michigan şi şi-a început cariera în showbiz ca dublură pentru un copil de nouă luni într-un film intitulat Baby’s Day Out/ O răpire cu bucluc, în 1994. Troyer este celebru pentru rolurile Mini-Me din seria "Austin Powers", precum şi Griphook din primul film al francizei Harry Potter, "Harry Potter şi piatra filozofală" (2001).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actor,
deces,
filme,
suferinta,
anunt,
cont,
facebook,
noapte,
publicare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.