Tusk: UE va lua mai multe măsuri împotriva Rusiei, ca urmare a atacului neurotoxic

Postat la 23 martie 2018 48 afişări

Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, a declarat, vineri, că Uniunea Europeană va adopta mai multe măsuri împotriva Rusiei, în contextul crizei generate de atacul neurotoxic care l-a vizat pe un fost spion rus din Marea Britanie, informează The Associated Press.

Tusk: UE va lua mai multe măsuri împotriva Rusiei, ca urmare a atacului neurotoxic

Declaraţiile lui Tusk au fost făcute în cadrul summitului UE ce a avut la Bruxelles, la câteva ore după ce UE a anunţat că a decis să-şi recheme ambasadorul de la Moscova pentru "consultări". Liderii Blocului comunitar s-au declarat de acord cu evaluarea Londrei, conform căreia Rusia este "cel mai probabil" responsabilă pentru atacul neurotoxic ce l-a vizat pe un fost spion rus aflat în Marea Britanie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.