Tranzacţie GIGANT în real estate: Suedezii vor să cumpere două hectare din cel mai RÂVNIT teren din Bucureşti

Postat la 25 septembrie 2015 3102 afişări

Tranzacţie GIGANT în real estate: Suedezii vor să cumpere două hectare din cel mai RÂVNIT teren din Bucureşti

Interesul dezvoltatorilor de birouri se mută din nordul Capitalei în zona de centru-vest a oraşului. 
 

Grupul suedez Skanska, unul dintre marii dezvoltatori imobiliari de pe plan local, care a ridicat complexul de birouri Green Court din zona Floreasca, a achiziţionat o parcelă de 2,1 hectare dintr-un teren aflat „peste stradă“ de staţia de metrou Politehnica. Mutarea celor de la Skanska confirmă astfel apetitul de investiţii imo­­biliare pentru partea de centru-vest a Bu­cu­reş­tiului, care se identifică cu zona Orhideea, Pasa­jul Basa­rab şi împrejurimile staţiilor de me­trou Grozăveşti, Petrache Poenaru şi Politehnica.

Vedeţi ce planuri au suedezii

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cumparare,
gigant,
real
/actualitate/tranzactie-gigant-in-real-estate-suedezii-vor-sa-cumpere-doua-hectare-din-cel-mai-ravnit-teren-din-bucuresti-14748934
14748934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.