Tranzacţia prin care unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti este vândut, la un pas să fie finalizată

Postat la 16 aprilie 2018 93 afişări

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Unilever South Central Europe SA preia compania Betty Ice SRL, cel mai mare producător român de îngheţată, de la antreprenorul Vasile Armenean. Tranzacţia are o valoare de circa 80 mil. euro, conform datelor ZF.

Tranzacţia prin care unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti este vândut, la un pas să fie finalizată

Unilever îşi desfăşoară activitatea în industria bunurilor de consum, furnizând bunuri din toate segmentele de produse alimentare, produse pentru casă şi produse de îngrijire personală.

Betty Ice are ca principale activităţi producţia şi distribuţia de îngheţată industrială, respectiv distribuţia de produse alimentare congelate (fructe, legume, carne etc.).

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege. Autoritatea de Concurenţă este interesată în obţinerea de observaţii şi puncte de vedere de la companiile terţe, referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza afectează sau poate afecta concurenţa pe piaţă.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.