Toţi românii cred că Mihai Viteazu a fost primul unificator. Secretul pe care foarte puţini îl ştiu. Cea mai mare fraudă din manualele de istorie

Postat la 01 decembrie 2016 177 afişări

Manualele de istorie îl prezintă pe Mihai Viteazu ca fiind artizanul primei uniri.

Toţi românii cred că Mihai Viteazu a fost primul unificator. Secretul pe care foarte puţini îl ştiu. Cea mai mare fraudă din manualele de istorie

Manualele de istorie îl prezintă pe Mihai Viteazu ca fiind artizanul primei uniri a provinciilor româneşti, în anul 1600.

Importanţa acţiunilor sale a fost pusă în valoare prin intermediul operelor literare ale paşoptiştilor, dintre care se remarcă „Românii supt Mihai-Voievod Viteazul” a lui Nicolae Bălcescu. În perioada comunistă, regimul ceauşist îl aşeza la loc de cinste pe voievod, în rândul conducătorilor de seamă ai neamului românesc. De atunci, imaginea lui Mihai Viteazu nu s-a schimbat mai deloc.

Vezi aici secretul pe care foarte puţini îl ştiu. Cea mai mare fraudă din manualele de istorie

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fraudare,
crestere,
romani,
istorie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.