Topul vânzărilor de carte din vară

Postat la 08 septembrie 2017 109 afişări

Agnes-Martin Lugand cu romanul „Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea” şi Jojo Moyes cu „Un bărbat şi o femeie” au fost cele mai citite autoare în lunile iulie şi august, conform topului întocmit de siteul de e-commerce elefant.ro.

Topul vânzărilor de carte din vară

Pe a treia poziţie se află tot Jojo Moyes, cu volumul „După ce te-am pierdut”

Irina Binder, cu„Insomnii”, a fost autoarea română preferată, clasându-se pe poziţia a patra în vânzările de peste vară. Tot în top 10 a mai intrat şi Andrei Ciobanu cu volumul său „Suge-o, Andrei!”.

„Îmi pare rău, sunt aşteptată”, scrisă tot de autoarea franceză Agnes Martin-Lugand, dar şi „În ape adânci” a Paulei Hawkins, lecturi preferate de doamne, se situează şi ele în clasamentul celor mai apreciate zece titluri.

Locul al nouălea este ocupat de volumul „Spovedania unui preot ateu”, scriere controversată semnată cu pseudonimul Ion Aion şi lansată pe piaţă în luna mai a acestui an.

Clasamentul este completat de „Aviatorul”, ultimul roman al scriitorului rus Evgheni Vodolazkin, apărut recent pe rafturile cu carte din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.