Fondul Proprietatea îşi anunţă intenţia de a vinde participaţia la Hidroelectrica

Postat la 08 septembrie 2017 66 afişări

Fondul Proprietatea (FP) îşi anunţă, într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti, intenţia de a vinde participaţia pe care o deţine la Hidroelectrica, aceasta fiind o „opţiune strategică” adoptată „din cauza lipsei de progres privind listarea propusă a companiei”.

Fondul Proprietatea îşi anunţă intenţia de a vinde participaţia la Hidroelectrica

„Franklin Templeton Investment Management Ltd. United Kingdom Sucursala Bucureşti, în calitate de Administrator de Investiţii al Fondul Proprietatea SA, doreşte să informeze acţionarii că, în conformitate cu angajamentul său continuu de a creşte valoarea pentru acţionari şi de a creşte lichiditatea activelor din portofoliul Fondului, Fondul analizează strategic opţiunile sale privind participaţia pe care o deţine în SPEEH Hidroelectrica SA”, se arată în comunicatul FP.

Fondul deţine în prezent 19,94% din capitalul social subscris al Societăţii, reprezentând 32,01% din valoarea actuală netă (VAN-ul) Fondului la 30 iunie 2017.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.