Tineri manageri de top 2018: Raul Rohan, head of customer services, Mercedes-Benz Cars

Autor: Andra Stroe Postat la 31 iulie 2018 243 afişări

Tineri manageri de top 2018: Raul Rohan, head of customer services, Mercedes-Benz Cars

Raul Rohan ocupă funcţia de head of customer services în cadrul Mercedes-Benz Cars, fiind responsabil de asigurarea exploatării potenţialului de piaţă postvânzare (after sales), ceea ce presupune coordonarea activităţii atelierelor autorizate de service Mercedes-Benz Cars şi coordonarea activităţilor de vânzare piese, ulei şi accesorii originale Mercedes-Benz; el coordonează o echipă formată din nouă oameni.

Licenţiat în inginerie industrială la Institutul de Tehnologie Galway-Mayo din Irlanda şi în inginerie economică la Universitatea Politehnică din Bucureşti, Raul Rohan şi-a început evoluţia profesională în 2008, în cadrul companiei Mercedes-Benz România SRL, în echipa de servicii a departamentului After Sales. „Un moment-cheie din cariera mea a fost în 2011, când am pornit în experienţa leadershipului, coordonând pentru prima dată o echipă formată din patru membri”, spune Raul Rohan. „Aş menţiona primele două angajări pe care le-am făcut, respectiv dezvoltarea noastră şi a relaţiilor create în cadrul echipei, care au fost esenţiale ulterior, în atingerea performanţei. Este un sentiment foarte plăcut să urmăresc şi acum evoluţia acestor doi foşti membri ai echipei, care între timp au preluat noi responsabilităţi în cadrul Daimler.”

Cea mai mare provocare din cariera sa a venit în anul 2013, odată cu mutarea în Mercedes-Benz Egypt SAE, în rolul de senior service manager After Sales. „După un început care a adus provocări diverse, am ajuns să apreciez cu adevărat oportunitatea de a fi expus la o cultură de-a dreptul fascinantă. Privind în urmă, a fost una dintre cele mai frumoase perioade din cariera mea, date fiind complexitatea activităţii profesionale şi ineditul situaţiilor.” În 2016, odată cu revenirea în ţară, el a preluat activitatea de sales & marketing a uleiului şi pieselor de schimb la Mercedes-Benz Cars.


32 de ani  

head of customer services Mercedes-Benz Cars 

Mercedes-Benz Romania SRL

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.