Tineri manageri de top 2018: Petruţ Cîrstea, senior program manager, Luxoft.ro

Autor: Florin Casota Postat la 10 august 2018 266 afişări

Tineri manageri de top 2018: Petruţ Cîrstea, senior program manager, Luxoft.ro

Petruţ Cîrstea, senior manager în cadrul Luxoft România, are o experienţă de peste 16 ani în domeniul IT. În acest moment, Petruţ Cîrstea conduce o echipă de 70 de specialişti, organizaţi în trei departamente, care deservesc clienţi situaţi atât în Europa, cât şi în Statele Unite ale Americii. Anul trecut, echipa lui a preluat dezvoltarea unor noi proiecte, iar 2017 a reprezentat totodată cel mai profitabil an al echipei, încasările acesteia înregistrând o creştere de peste 50%.

„Sunt, prin definiţie, un om extrem de pasionat de tot ceea ce înseamnă tehnologie. Totodată, consider că rolul meu este de a forma echipe care să performeze şi, în ultimii ani, tocmai ăsta a fost principalul scop al activităţii mele, alături de gestionarea clienţilor intenaţionali, într-un portofoliu aflat în continuă extindere. Astfel, în 2017, am preluat noi proiecte din zona de hardware, proiecte cu care ne mândrim acum că sunt dezvoltate integral în România.”

Luxoft Holding este un furnizor de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT către clienţi globali, cu precădere companii multinaţionale. Luxoft oferă dezvoltare personalizată de software şi suport pentru aplicaţii de bază şi aplicaţii pentru afaceri, inginerie de produs, testare şi consultanţă în tehnologie. Compania dezvoltă soluţii şi livrează servicii din 32 de centre de livrare dedicate, din lumea întreagă. Luxoft numără peste 12.000 de angajaţi în 39 de birouri din 19 ţări din America de Nord, Mexic, Europa de Vest şi de Est, Asia Pacifică şi Africa de Sud.

Luxoft România are peste 1.800 de angajaţi şi este unul dintre cele mai importante centre de dezvoltare ale companiei din acest punct de vedere. Compania oferă servicii de inginerie de produs şi dezvoltare de aplicaţii pentru clienţi din domeniile telecom, financiar şi auto.


39 de ani  

senior program manager  

Luxoft.ro

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.