Tineri manageri de top 2018: Iuliana Nedelcu, marketing manager sparkling soft drinks, Coca-Cola România

Autor: Andra Stroe Postat la 31 iulie 2018 169 afişări

Tineri manageri de top 2018: Iuliana Nedelcu, marketing manager sparkling soft drinks, Coca-Cola România

Iuliana Nedelcu deţine funcţia de marketing manager sparkling soft drinks, având în subordine mai multe echipe de brand, precum şi departamentul de consumer interaction center; ea coordonează o echipă de opt persoane.

Managerul de la Coca-Cola spune că a avut un parcurs profesional firesc, cu o evoluţie „organică”. „Am început din timpul facultăţii, iar după o scurtă perioadă în care am experimentat mai multe direcţii profesionale, mi-am dat seama că rezonez cel mai bine cu activităţile de marketing, prin urmare am început să-mi croiesc drum pe direcţia asta.”

A lucrat câţiva ani în marketing comercial în cadrul companiei Danone, unde a deţinut funcţia de trade marketing manager până în 2008. Un an mai târziu a făcut pasul către Coca-Cola România. „Am început ca brand manager waters, pentru România şi Malta, dar am trecut de-a lungul timpului prin toate diviziile departamentului de marketing, ceea ce mi-a permis să cunosc şi să înţeleg cel mai bine toate brandurile din portofoliu.”

Peste zece ani, Iuliana Nedelcu se vede lucrând tot la Coca-Cola: „Sunt îndrăgostită de acest brand şi de oamenii de aici, prin urmare mi-aş dori să continui să lucrez pentru Coca-Cola. Îmi doresc să aprofundez experienţa în cadrul companiei, dar să evoluez şi în alte direcţii în companie”.


38 de ani  

marketing manager sparkling soft drinks  

Coca-Cola România

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.