Tineri manageri de top 2018: Irina Tălmaciu, HR senior manager, compensation & benefits, Groupe Renault România

Autor: Andra Stroe Postat la 31 iulie 2018 134 afişări

Tineri manageri de top 2018: Irina Tălmaciu, HR senior manager, compensation & benefits, Groupe Renault România

Irina Tălmaciu lucrează de aproape 16 ani în cadrul grupului Renault, trecând prin diferite funcţii din cadrul departamentului de resurse umane. „Parcursul meu profesional mi-a atestat că mă motivează cel mai mult provocarea de a găsi căile simple către rezultat. Iar dinamica lumii în care trăim am văzut-o mereu drept un aliat, fiind un cadru generos pentru a descoperi şi crea oportunităţi”, spune ea.

„După mai bine de patru ani în care am exersat rolul de C&B / SWP manager Groupe Renault România, extinderea recentă a responsabilităţilor la nivelul întregii regiuni Eurasia a fost unul dintre acele momente în care, mai mult ca oricând, am avut ocazia să conştientizez şi să exersez brandingul personal. O bună ocazie să înţeleg, o dată în plus, modul în care acesta se corelează strâns cu dimensiunea impactului pe care îl poţi avea în business. Bineînţeles, extrem de relevant şi o premisă majoră este modul în care compania îţi oferă oportunităţi”, remarcă ea. 

Automobile Dacia a înregistrat cel de-al cincilea an consecutiv de creştere a cifrei de afaceri în 2017, prin majorarea businessului cu 11,4% faţă de anul precedent, ajungând la peste 23 miliarde lei (5,1 mld. euro), potrivit datelor companiei. În total, toate operaţiunile Grupului Renault în România, luând în calcul şi activitatea de vânzare şi pe cea de cercetare-dezvoltare, au generat o cifră de afaceri consolidată de 5,7 miliarde de euro.


39 de ani  

HR senior manager, compensation & benefits  

Groupe Renault România

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.