Tineri manageri de top 2018: Andrei Ion, managing Partner, CEB/ SHL Talent Assessments

Autor: Florin Casota Postat la 18 iulie 2018 739 afişări

Tineri manageri de top 2018: Andrei Ion, managing Partner, CEB/ SHL Talent Assessments

Andrei Ion a fost numit la conducerea SHL România în 2012, odată cu intrarea companiei pe piaţa locală. SHL oferă servicii de evaluare a resursei umane în sfera de business pentru achiziţia şi mobilitatea talentelor. „La început eram trei oameni, fiecare cu atribuţii şi în alte părţi”, îşi aminteşte Andrei Ion. „Eu predam la facultate, eram blocat şi cu doctoratul trei zile din săptămână.”

Un moment cu adevărat dificil al carierei sale a venit însă în 2015, atunci când extinderea activităţii SHL România în Serbia şi Bulgaria s-a suprapus cu modificarea echipei interne. „O parte din colegi au renunţat la activitatea de consultanţă pentru cea de cercetare, începând studiile doctorale, în vreme ce alţii au luat drumul antreprenoriatului sau au fost «vânaţi» de către organizaţii influente pentru roluri cheie”, povesteşte Andrei Ion.

„Cert este că în vara acelui an a fost nevoie să pornim de la zero, în companie rămânând doar eu şi un alt coleg. Acea perioadă a fost una în care am învăţat mult, atât despre gestionarea încărcării cu proiecte, cât şi despre relaţiile din interiorul echipei.” El mai spune că acel moment a fost unul de cotitură, fiind în acelaşi timp şi un pariu pe care l-a făcut, mizând pe potenţial în faţa experienţei.

Dincolo de obiectivele profesionale în următorii zece ani, Andrei Ion are şi câteva ţinte bine stabilite pe plan personal: „Măcar încă un membru al familiei, pe lângă primul câine, măcar un ultramaraton montan, cel puţin una din marile feţe nordice din Alpi, cel puţin un traseu de rock climbing de dificultate mai mare de şapte şi cel puţin trei din căţărările clasice de bicicletă din Giro sau Tour de France.“


34 de ani  

managing Partner   

CEB/ SHL Talent Assessments

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.