Tineri manageri de top 2018: Adrian Enache, CEO OmniPERFORM (RO) şi Angels Den Funding Limited (UK)

Autor: Andra Stroe Postat la 14 iulie 2018 441 afişări

Tineri manageri de top 2018: Adrian Enache, CEO OmniPERFORM (RO) şi Angels Den Funding Limited (UK)

După un an de la debutul din martie 2017, start-up-ul fondat de Adrian Enache a reuşit afaceri de peste 500.000 de euro. El coordonează 40 de oameni angajaţi în cele două firme, cu activităţi în consultanţă omnichannel, procese şi algoritmi de neuromarketing şi campanii în digital.

Absolvent al Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Bucureşti şi cu un master în inginerie software, Adrian Enache spune despre parcursul său profesional că a început de la zero şi „am parcurs departamente tehnice (de la Q&A la IT hardware şi basic software development) către jurnalism sportiv (pentru scurt timp, dar o experienţă plăcută) şi ulterior am mers către marketing şi business. Am avut şansa să învăţ şi să aplic în Machteam Soft (parte a NCH), METRO (e-commerce şi bazele omnichannel), Inotec (parte a Zitec), să conduc activităţile de digital media şi performance în cadrul unor agenţii precum Hyperactive (parte a Lowe & Partners) / Infinit sau să conduc departamentul de digital al Philip Morris.”

În ianuarie 2018, spune el, a fost votat CEO-ul uneia dintre cele mai mari platforme de investiţii alternative din Marea Britanie, cu acces la peste 20.000 investitori.

Cel mai dificil moment din carieră spune că a fost acela în care a decis să închidă prima companie înfiinţată de el, „chiar dacă era într-o situaţie foarte bună. Al doilea cel mai dificil moment a fost trecerea de la management pe o echipă construită de la zero de mine la general management şi leadership în domeniul financiar, conducând echipe în patru ţări diferite şi peste şase naţionalităţi”.


30 de ani  

chief executive officer   

OmniPERFORM (RO) ŞI Angels Den Funding Limited (UK)

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.