Telefonica, aproape de vânzarea diviziei din Cehia, cel mai mare operator local, către fondul PPF

Postat la 28 octombrie 2013 58 afişări

Grupul spaniol Telefonica SA se apropie de un acord privind vânzarea diviziei din Cehia, cel mai mare operator din statul central-european, către fondul PPF Group, controlat de miliardarul Petr Kellner, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei.

Telefonica, aproape de vânzarea diviziei din Cehia, cel mai mare operator local, către fondul PPF

 Telefonica este una dintre cele mai mari companii telecom din Europa şi deţine 69% din acţiunile Telefonica Czech Republic.

Grupul spaniol şi PPF negociază condiţiile finale ale acordului, potrivit surselor citate.

Acţiunile Telefonica Cehia au urcat luni la Praga cu 1,6%. Valoarea de piaţă a pachetului de 69% deţinut de Telefonica este de 68,2 miliarde coroane (3,7 miliarde de dolari).

PPF este singurul investitor interesat de divizia cehă a companiei spaniole, iar tranzacţia ar putea fi anunţată în luna noiembrie, au adăugat sursele.

Contactaţi de Bloomberg, reprezentanţii Telefonica şi PPF au refuzat să comenteze informaţiile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/telefonica-aproape-de-vanzarea-diviziei-din-cehia-cel-mai-mare-operator-local-catre-fondul-ppf-11574185
11574185
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.