Telefoanele compatibile 4G HTC One şi Samsung Galaxy S4, disponibile pentru precomandă la Orange

Autor: Anca Barbulescu Postat la 09 aprilie 2013 119 afişări

Operatorul de telecomunicaţii Orange România acceptă precomenzi în magazinul online pentru smartphone-urile compatibile 4G HTC One şi Sansumg Galaxy S4, modelele urmând să fie disponibile şi în magazine de la finalul lunii aprilie.

Telefoanele compatibile 4G HTC One şi Samsung Galaxy S4, disponibile pentru precomandă la Orange

HTC One poate fi achiziţionat la preţul recomandat de 269 euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 39. Smartphone-ul HTC One bazat pe sistemul de operare Android Jelly Bean customizat cu HTC Sense 5 este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core de 1,7 GHz şi are o memorie internă de 32 GB. Cu o carcasă elegantă din aluminiu ce integrează două difuzoare stereo frontale şi amplificatoare Beats Audio, un ecran de 4,7 inchi cu rezoluţie Full HD şi o cameră UltraPixel ce captează cu 300% mai multă lumină, HTC One oferă o experienţă superioară de utilizare celor care vor să îşi revadă amintirile din vacanţe.

Samsung GALAXY S4 poate fi achiziţionat la preţul recomandat de 299 euro (TVA inclus) alături de un abonament Panteră 39. Telefonul are la bază un sistem de operare Android Jelly Bean cu procesor Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core de 1,9 GHz. Camera principală de 13 MP şi cea frontală de 2 MP pot fi folosite în acelaşi timp pentru crearea unui film video.

Cele două telefoane sunt compatibile cu tehnologiile HD Voice şi NFC, permit acces Wi-Fi şi orientare prin GPS. Dacă le achizitioneaza împreună cu abonamentele Panteră 39 şi Panteră 49, clienţii vor beneficia de trafic nelimitat pe mobil la viteze 4G/H+, în zonele de acoperire.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/telefoanele-compatibile-4g-htc-one-si-samsung-galaxy-s4-disponibile-pentru-precomanda-la-orange-10723617
10723617
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.