Ţara din Europa care va fi lovită de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

Postat la 09 septembrie 2019 1474 afişări

Meteorologii britanici anunţă una dintre cele mai severe ierni din ultimii 30 de ani, avertizând că ţara va fi lovită din nou de fenomenul aşa-numit “Bestia din Est”, relatează Daily Mail.

Ţara din Europa care va fi lovită de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

După ce a înregistrat un record de temperatură, 38,7 grade Celsius în luna iulie, Marea Britanie ar putea fi afectată de o iarnă severă.

Experţii de la University College London au lansat cu 3 luni înainte de încheierea toamnei o prognoză care anunţă una dintre cele mai friguroase ierni din ultimii 30 de ani.

Conform prognozei, lunile ianuarie-februarie 2020 ar putea deveni a şaptea cea mai friguroasă iarnă din ultimii 30 de ani. Cercetătorii sunt capabili să lanseze această prognoză analizând temperaturile actuale ale mării şi fronturile atmosferice din nordul Atlanticului.

În 2018, valul de frig botezat “Bestia din Est” a făcut ravagii în Marea Britanie şi Europa, provocând zeci de morţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lovire,
europa,
marea britanie,
dailymail

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.