Fondul de investiţii Mid Europa Partners îşi inaugurează biroul din Bucureşti

Postat la 09 septembrie 2019 145 afişări

Fondul de investiţii Mid Europa Partners îşi inaugurează biroul din Bucureşti

Fondul de investiţii Mid Europa Partners, cu activităţi în Europa Centrală şi de Est şi-a deschis luni biroul din Bucureşti, informează un comunicat al fondului.

Matthew Strassberg şi Robert Knorr, Co-Managing Partners ai Mid Europa, au declarat: „Inaugurarea biroului de la Bucureşti este o evoluţie naturală a angajamentului nostru faţă de România, ca efect al creşterii activităţilor de pe plan local în urma îmbunătăţirii climatului investiţional pe termen lung din România. Începând cu anul 2015 am investit aproape 0,5 miliarde de euro în Profi, principalul lanţ de supermarketuri de proximitate din România, Regina Maria, un important operator privat de servicii premium de sănătate, şi, cel mai recent, Urgent Cargus, furnizor de servicii de curierat şi coletărie.”

Berke Biricik, executivul care s-a alăturat Mid Europa în 2013 şi care va conduce activităţile Mid Europa în România, a declarat: „Am fost implicat direct în investiţiile noastre în Profi şi Urgent Cargus, iar acum aştept cu nerăbdare să pornim procesul de coordonare pentru monitorizarea şi demararea de noi activităţi în România din noul birou din Bucureşti.”

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
europa,
fond de investitii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.