Apple lansează cele mai noi modele de iPhone. Ce aduc acestea nou?

Postat la 08 septembrie 2019 571 afişări

Directorul executiv Apple, Tim Cook, va lansa marţi cele mai noi telefoane ale companiei, aceasta fiind cea mai importantă zi din an pentru companie, în condiţiile în care smartphone-ul reprezintă aproape jumătate din vânzările Apple iar modelele noi înseamnă alte surse de venit, anunţă Bloomberg.

Apple lansează cele mai noi modele de iPhone. Ce aduc acestea nou?

Compania va lansa trei modele noi: upgrade-uri „Pro” la iPhone XS şi iPhone XS Max şi un înlocuitor pentru iPhone XR. De asemenea, compania pregăteşte noi ceasuri Apple.

Care ar putea fi schimbările? Camerele foto, încărcarea wireless, rezistenţa.

Aceste telefoane vor avea trei camere principale, pentru fotografii cu unghi larg, imagini cu rezoluţie mai mare şi înregistrare video îmbunătăţită. Vor fi noi funcţii bazate pe inteligenţa artificială, pentru fotografii cu corecţie automată, sau pentru editare video în timpul înregistrării. Apple va pune accent pe îmbunătăţirea fotografiilor făcute în medii cu lumină scăzută. Camera Face ID va primi şi o actualizare.

Încărcarea wireless primeşte şi ea o actualizare: dispozitive precum AirPods şi Apple Watch se vor încărca când vor fi aşezate pe spatele telefonului. Logo-ul Apple de pe spatele noilor telefoane va fi centrat astfel încât utilizatorii să ştie unde să-şi pună AirPod-urile şi ceasul pentru încărcare.

Apple doreşte ca noile dispozitive să dureze mai mult. Noile telefoane rezistă la apă, au sticlă mai rezistentă la spargere şi rezistenţă sporită la şocuri. Dispozitivele vor putea să reziste sub apă timp de câteva ore, faţă de cele 30 de minute cât rezistă iPhone XS.

iPhone XR va avea o nouă cameră: Apple va adăuga o a doua cameră în spatele iPhone-ului mai ieftin, oferindu-i o capacitate îmbunătăţită de mod portret şi zoom optic. Telefonul va avea şi un nou procesor, mai rapid, la fel ca noile modele high-end.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
iphone,
modele,
lansare,
companie,
telefoane

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.