eMAG a preluat 54% din acţiunile platformei online de food delivery EuCeMananc. Iulian Stanciu, CEO eMAG: Această modalitate de comandă se va dezvolta foarte mult

Postat la 09 septembrie 2019 328 afişări

eMAG a preluat 54% din acţiunile platformei online de food delivery EuCeMananc. Iulian Stanciu, CEO eMAG: Această modalitate de comandă se va dezvolta foarte mult

Platforma online de food delivery EuCeMananc, o afacere locală lansată în 2014 în Timişoara,  anunţă cooptarea cu 54% în acţionariatul companiei a grupului eMAG, principalul jucător în industria ecommerce, cu scopul de a accelera dezvoltarea businessului prin creşterea numărului de restaurante aflate pe platformă.

“Combinând entuziasmul şi experienţa antreprenorilor care conduc EuCeMananc cu suportul pe care-l poate oferi eMAG, cred că putem dezvolta servicii foarte bune pentru clienţi: număr mare de restaurante, proces foarte simplu de comandă, livrare rapidă. Această modalitate de comandă se va dezvolta foarte mult, din ce în ce mai mulţi clienţi preferă să comande mâncare online”, spune Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Platforma este prezentă în 18 oraşe din ţară, şi urmăreşte în primă fază extinderea la nivel naţional, iar ulterior şi pe alte pieţe din regiune, strategia de dezvoltare fiind asigurată în continuare de antreprenorii care au fondat compania, respectiv Alin Şerban, CEO, Mihai Brenda, COO şi Laurenţiu Duţă, CTO, creatorul platformei.

“Ne bucură acest parteneriat strategic care ne va ajuta să creştem businessul într-un ritm mai accelerat şi să ne urmăm planurile începute în urmă cu mulţi ani. Este o piaţă foarte competitivă, dar acest lucru este benefic pentru utilizatorii de platforme de food delivery din România. Prin investiţia eMAG obţinem şi o recunoaştere a muncii echipei şi partenerilor EuCeMananc de până acum”, spune Alin Şerban, CEO EuCeMananc.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emag,
platforma,
dezvoltare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.