Preliminariile Euro 2020. Naţionala de fotbal a României joacă astăzi cu selecţionata Maltei

Postat la 08 septembrie 2019 34 afişări

Echipa naţională întâlneşte duminică seară, de la ora 19.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, echipa Maltei, în etapa a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

Preliminariile Euro 2020. Naţionala de fotbal a României joacă astăzi cu selecţionata Maltei

Meciul dintre România şi Malta, din runda a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020, este programat duminică, 8 septembrie, de la ora 19:00, pe Stadionul “Ilie Oană”, din Ploieşti.

După cinci runde din grupa F, la mijlocul preliminariilor, România ocupă locul 4, cu şapte puncte acumulate. Tricolorii sunt depăşiţi de Spania, Suedia şi Norvegia. La Campionatul European din 2020 vor obţine calificarea doar primele două clasate.

Clasamentul grupei F, după cinci runde:

1. Spania – 15p

2. Suedia – 10p

3. Norvegia – 8p

4. România – 7p

5. Malta – 3p

6. Insulele Feroe – 0p

Partida dintre România şi Malta, din preliminariile EURO 2020, care se va disputa duminică, 8 septembrie, va fi arbitrată de croatul Duje Strukan, în vârstă de 35 de ani. La cele două linii, Duje Strukan va fi ajutat de asistenţii Goran Perica şi Vedran Durak, în timp ce al patrulea oficial a fost delegat Ivan Bebek.

Sursa: mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.