Procurorul din Caracal, Cristian Popescu, şi trei poliţişti vor fi puşi sub învinuire de Secţia de anchetă a magistraţilor în dosarul de abuz în serviciu

Postat la 07 septembrie 2019 47 afişări

Procurorul din Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, care a stat până la ora 6 pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, va fi pus sub învinuire de către procurorii Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, alături de trei poliţişti, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Procurorul din Caracal, Cristian Popescu, şi trei poliţişti vor fi puşi sub învinuire de Secţia de anchetă a magistraţilor în dosarul de abuz în serviciu

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) va începe săptămâna viitoare urmărirea penală în cazul procurorului Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Judecătoriei Caracal, şi ale altor trei poliţişti, în cazul din Caracal, urmând ca aceştia patru să fie citaţi ca suspecţi în dosarul privind maniera în care au intervenit autorităţile în cazul Alexandrei Măceşanu.

La începutul lunii august, procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a ocupat de cazul Caracal şi care nu ar fi permis agenţilor de poliţie să încalce mandatul de percheziţie şi să descindă în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00, a fost suspendat din funcţie.

Vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt anunţa că a declinat Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie cauza privind modul în care structurile Ministerului Afacerilor Interne au intervenit în cazul Alexandrei Măceşanu.

În acest dosar au avut loc deja audieri.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.