Tara care înregistrează un record de 415 decese cauzate de COVID-19

Autor: Dorin Oancea Postat la 28 decembrie 2022 102 afişări

Tara care înregistrează un record de 415 decese cauzate de COVID-19

Japonia a înregistrat miercuri 415 decese cauzate de COVID-19, cel mai mare număr înregistrat vreodată într-o singură zi, potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, citate de Reuters.

Ţara a numărat miercuri 216.219 cazuri de coronavirus nou confirmate, în creştere cu 4% faţă de săptămâna precedentă, au mai arătat datele, apropiindu-se de recordul de aproximativ 260.000 pe zi din luna august.

În ultimele şapte zile, Japonia a avut cele mai multe infecţii confirmate cu COVID-19 din lume şi al doilea cel mai mare număr de decese după Statele Unite, potrivit unei numărători efectuate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
japonia,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.