Surprize la Eurovision 2019. Cine sunt primii 6 concurenţi care LUPTĂ in finală, ca să ajungă in Israel

Postat la 28 ianuarie 2019 281 afişări

Piesele "Army Of Love" (Bella Santiago), "Destin" (Trooper), "Skyscraper" (Teodora Dinu), "We Are The Ones" (Claudiu Mirea), "Without You (Sin Ti)" (Dya & Lucian Colareza), "Underground" (Mirela Vaida) s-au calificat în urma primei semifinale a selecţiei naţionale pentru Eurovision 2019, anunţă TVR.

Surprize la Eurovision 2019. Cine sunt primii 6 concurenţi care LUPTĂ in finală, ca să ajungă in Israel

Prima semifinală din selecţia naţională pentru concursul musical Eurovision 2019 a avut loc pe scena Sălii Polivalente din Iaşi şi a fost transmisă în direct la TVR 1, TVR Moldova, TVR Internaţional, TVR HD şi TVR+.

Show-ul, prezentat de Aurelian Temişan şi Ilinca Avram, a fost deschis de trupa The Sky Dance Company, marcând, printr-o coregrafie specială, a 20-a participare a României la Eurovision.

 

Spectacolul s-a încheiat cu recitalul Iulianei Beregoi, un adevărat fenomen în rândul adolescenţilor din România şi din străinătate. Tânăra vedetă a interpretat piese care adună milioane de vizualizări pe propriul canal de Youtube - "Generaţia Z" şi "Cine sunt eu", dar şi "Euphoria", piesa care i-a adus lui Loreen trofeul Eurovision în 2012.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concurenti,
eurovision,
finala,
israel

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.