Novak Djokovic a câştigat Australian Open

Autor: Răzvan Stîngă Postat la 27 ianuarie 2019 41 afişări

Novak Djokovic (Serbia; 1 ATP) a câştigat primul Mare Şlem al anului, Australian Open. S-a impus în 3 seturi, 6-3; 6-2, 6-3 în faţa lui Rafael Nadal (Spania; 2 ATP), după un meci de peste două ore.

Liderul clasamentului masculin a dominat partida de la un capăt la celălalt. Adversarul nu a putut ţine ritmul cu el, iar după 37 de minute şi-a adjudecat primul set cu 6-3. A făcut break în primul game de serviciu al lui Nadal, singurul al rundei. În setul secund, jocul lui Djokovic a crescut şi mai mult. Cu un procentaj de 70 % pe primul serviciu şi cu un prim retur necruţător, 60 %, sârbul şi-a trecut în cont manşa cu 6-2.

Setul 3 a continuat la fel. Nadal a fost dominat la toate capitolele, iar două break-uri au fost suficiente pentru ca Nole să închidă finala cu 6-3.

În urma acestui succes, Djokovic îşi adjudecă al 15-lea Mare Şlem din carieră.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DJOKOVIC,
CÂŞTIGĂTOR,
AUSTRALIAN OPEN

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.