“Uriaşul”, aproape abandonat: Cea mai lungă pârtie de schi din Semenic, nefuncţională de doi ani

Autor: Adriana Mit Postat la 27 ianuarie 2019 131 afişări

“Uriaşul”, cea mai lungă pârtie de schi din staţiunea montană Semenic, din judeţul Caraş-Severin, care are o lungime de aproape 1,3 kilometri, este nefuncţională de doi ani, după ce drepturile de utilizare au fost subcontractate mai multor firme. Acum, noul administrator încearcă redeschiderea.

Pârtia “Uriaşul” are o lungime de 1,250 de metri şi a fost realizată în staţiunea montană Semenic, din judeţul Caraş-Severin, în urmă cu aproape 13 ani. Cea mai lungă pârtie de schi din staţiune a fost construită în urma unui parteneriat încheiat între Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Local Văliug.

Până în urmă cu doi ani, pârtia, care are prevăzută şi o instalaţie de teleschi, a fost funcţională, atrăgând numeroşi turişti, drepturile de utilizare fiind subcontractate mai multor firme. Însă, de doi ani, nicio firmă nu a mai fost interesată să utilizeze pârtia, motiv pentru care “Uriaşul” a fost închis.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PÂRTIE,
NEFUNCŢIONALĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.