Surpriză: De unde vin produsele de la Selgros

Autor: Cristina Roşca Postat la 25 octombrie 2019 664 afişări

Surpriză: De unde vin produsele de la Selgros

 

Lanţul de magazine Selgros, prezent pe piaţa din România din 2001, lucrează cu 14 companii de transport şi doi operatori logistici pentru a alimenta zilnic cele peste 20 de magazine de tip cash&carry cu marfă.

Astfel, zi de zi, circa 250 de camioane merg de la depozite către unităţile din reţea pentru ca alimentele, produsele de îngrijire personală sau a locuinţei să ajungă pe rafturi. „Circa 242 de camioane alimentează zilnic magazinele Selgros. Colaborăm cu operatorii logistici Quehenberger şi XPO Supply Chain Frigo România şi cu 14 companii de transport rutier şi maritim“, spun reprezentanţii companiei.

În totalul comerţului modern, peste 1.500 de ca­mioane merg zilnic pe străzi pentru ca supermarketurile şi hipermarketurile să fie aprovizionate cu marfă, iar de sarbători numărul de tiruri merge spre 2.000, conform estimărilor făcute de ZF pe baza datelor existente. Comerţul modern local numără circa 3.000 de magazine sub mai multe formate, respectiv supermarketuri, hiper­marketuri, magazine de discount, cash&carry şi proximitate. Numărul lor creşte an de an cu 250-300, în special pe format mic.

Surpriză: De unde vin produsele de la Selgros

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
selgros,
baia mare,
magazine,
companii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.