Supărat pe părinţi, un copil de 12 ani a plecat singur în vacanţă în Bali: „A fost grozav, îmi doream mult o aventură”

Postat la 24 aprilie 2018 351 afişări

După o ceartă cu părinţii, mulţi copii se închid în camera lor, însă nu şi un băiat de 12 ani din Sydney, Australia. Furios pe părinţii lui, copilul a păcălit-o pe bunică să îi dea paşaportul, apoi a luat avionul până în Bali, să uite de supărare într-o vacanţă exotică, scrie The Guardian.

Supărat pe părinţi, un copil de 12 ani a plecat singur în vacanţă în Bali: „A fost grozav, îmi doream mult o aventură”

Băiatul de 12 ani le-a spus părinţilor că pleacă la şcoală, însă în schimb a mers cu scuterul până la gară, apoi a luat trenul spre aeroport. Folosindu-se de serviciul de check-in din terminal, el s-a urcat la bordul unui avion spre Perth, unde a făcut o escală, apoi a zburat în Indonezia.

Copilul şi-a plănuit bine vacanţa. A căutat o companie aeriană care le permite minorilor să zboare neînsoţiţi, a făcut rezervări la hotelul All Seasons din Bali, toate după ce a furat cardul de credit al părinţilor săi. O singură dată a fost oprit pentru a i se cere acte: în Perth, unde a trebuit să le prezinte funcţionarilor de la aeroport un act care să ateste că a împlinit 12 ani.

„Mi-au cerut doar carnetul de elev şi paşaportul, ca să le dovedesc că am 12 ani. A fost grozav, pentru că îmi doream mult să plec într-o aventură”, a declarat copilul, potrivit The Guardian Australia.

În Bali, el s-a cazat la hotel, spunându-le angajaţilor că el a sosit mai devreme, dar că urmează să ajungă şi sora lui în scurt timp.

Când nu a mai ajuns la şcoală, profesorii i-au alertat părinţii, care s-au dat peste cap să îl găsească. După ce au descoperit istoricul căutărilor pe internet şi au aflat că se află în Bali, mama lui a zburat în Indonezia pentru a-l aduce acasă. „Nu îi place să audă cuvântul «nu». Am fost şocaţi...nu există sentiment care să descrie ce am simţit noi când am aflat că este plecat din ţară”, a declarat mama copilului.

Nu este clar dacă băiatul va primi vreo pedeapsă pentru spaima pe care au tras-o părinţii lui, însă probabil nu va mai vizita ţări exotice în viitorul apropiat.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.