Statul unde drumurile au dispărut peste noapte, nu mai există internet şi nici curent electric: Este Apocalipsa

Postat la 25 septembrie 2017 964 afişări

Pentru mulţi dintre locuitori, dar şi pentru liderii din Puerto Rico, uraganul Maria, care a lovit miercuri insula, este echivalentul apocalipsei.

Statul unde drumurile au dispărut peste noapte, nu mai există internet şi nici curent electric: Este Apocalipsa

O spun chiar ei. Sâmbătă, autorităţile au mers să vadă efectele furtunii, iar şocul a fost unul puternic: drumuri dispărute, oameni izolaţi, reţele de telefonie distruse şi curent electric inexistent. Devastator şi apocaliptic sunt cuvintele care stau astăzi pe buzele tuturor celor de pe insulă.

Uraganul Maria a devastat pur şi simplu Puerto Rico. 10 oameni au murit, iar acum, după ce pericolul furtunii a trecut, autorităţile sunt şocate la vederea imaginii pe care a lăsat-o în urmă.

Teritoriul american a rămas fără comunicaţii, fără apă, fără curent electric. Oamenii au fost izolaţi de restul lumii. Multe dintre străzi au dispărut dispărut, iar multe alte drumuri sunt blocate, izolând locuitorii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.