SPP îi răspunde lui Dragnea: Serviciul îşi păstrează neutralitatea legat de factorii politici

Postat la 14 noiembrie 2017 105 afişări

Serviciul de Protecţie şi Pază transmite că instituţia îşi păstrează neutralitatea în ceea ce priveşte factorii politici, ca răspuns la solicitarea transmisă de MEDIAFAX cu privire la declaraţiile preşedintelui PSD Liviu Dragnea, care l-a acuzat pe Lucian Pahonţu, şeful SPP, de implicare politică.

SPP îi răspunde lui Dragnea: Serviciul îşi păstrează neutralitatea legat de factorii politici

"Serviciul de Protecţie şi Pază îşi desfăşoară activitatea conform legii. Ca întotdeauna Serviciul de Protecţie şi Pază îţi menţine neutralitatea în ceea ce priveşte factorii politici şi nu comentăm afirmaţiile făcute în spaţiul public la adresa SPP", se arată într-un răspuns al Serviciului de Protecţie şi Pază pentru MEDIAFAX.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut marţi şefului SPP, Lucian Pahonţu, într-o emisiune la România TV, să înceteze să mai convingă membri ai PSD ”să aibă gânduri de mărire”, Dragnea afirmând că Pahonţu este ”vestitorul de serviciu” de la Cotroceni.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.