Vine frigul! Ce temperaturi vor fi în ţară miercuri, joi şi vineri şi unde va ploua

Postat la 14 noiembrie 2017 187 afişări

Vremea se răceşte simţitor începând de miercuri. Maximele se vor încadra între 5 şi 15 grade Celsius, cu ploi şi burniţă în mai multe zone ale ţării.

Vine frigul! Ce temperaturi vor fi în ţară miercuri, joi şi vineri şi unde va ploua

VREMEA MIERCURI

Miercuri, vremea va fi în general închisă, cu cer noros, intervale cu soare fiind doar în nordul ţării. Va ploua local în regiunile sud-vestice, iar în rest izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniţă. Vântul va fi moderat în sud şi sud-est şi va sufla în general slab în rest. Regimul termic va fi caracterizat de valori în marea lor majoritate apropiate de cele normale ale perioadei, cu maxime între 5 şi 12 grade. Pe arii restrânse va fi ceaţă, potrivit REALITATEA TV.

În Bucureşti, pe parcusrul zilei vremea va fi închisă, iar regimul termic apropiat de cel normal pentru jumătatea lunii noiembrie. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

La munte, vremea va fi în general închisă, cu înnorări îndeosebi în Carpaţii Meridionali. Va ploua local în Munţii Banatului, iar în rest izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va avea întensificări îndeosebi pe creste. Regimul termic va fi caracterizat de valori în marea lor majoritate apropiate de cele normale ale perioadei.

VREMEA JOI

Mâine, în regiunile intracarpatice valorile termice diurne vor fi în creştere uşoară şi se vor situa peste mediile climatologice, în timp ce în restul teritoriului vremea se va menţine apropiată de normalul perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 5...6 grade în nordul Moldovei şi 14...15 grade local în Maramureş şi Transilvania. Cerul va fi variabil, cu înnorări în general persistente în jumătatea de sud a ţării, unde pe arii restrânse va ploua slab sau va burniţa. Vântul va sufla slab şi moderat. Pe arii restrânse va fi ceaţă.

În Bucureşti, înnorările vor persista şi trecător vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineata, 4-6 grade si temperatura maximă , în jurul valorii de 9 grade.

VREMEA VINERI

Vineri, vremea se va menţine uşor mai caldă decât în mod obişnuit în nord-vest şi parţial în centru şi apropiată de normalul datei în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 12-13 grade, cu cele mai ridicate valori in Maramures si Transilvania. Cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a ţării, mai persistente în jumătatea de sud, dar numai pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. In nord şi centru, dimineaţa va fi ceaţă.

În Bucureşti vremea se va menţine în general închisă şi trecător vor fi posibile ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineata, 5-7 grade si la amiaza, în jurul valorii de 9 grade.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.