Spitalul din Craiova: Medici rezidenţi puşi să-şi plătească meniul zilnic

Postat la 09 ianuarie 2019 122 afişări

Medicii rezidenţi care fac gărzi la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova îşi plătesc meniul pe care îl consumă de la bucătăria unităţii spitaliceşti. Măsura a fost luată de la 1 ianuarie, după ce firma care are contractual a invocate costurile prea mari, transmite coespondentul MEDIAFAX.

Spitalul din Craiova: Medici rezidenţi puşi să-şi plătească meniul zilnic

Conducerea Spitalului de Urgenţă Craiova a postat un anunţ la sediul instituţiei şi postat pe Facebook, potrivit căruia medicii rezidenţi trebuie să îşi plătească meniul începând cu data de 1 ianuarie. Masa va fi asigurată în mod gratuit doar pentru medicii specialişti şi primari.

 

“Vă rugăm să informaţi medicii rezidenţi care efectuează gărzi în secţia dumneavoastră că spitalul va asigura masa doar pentru medicii specialişti sau primari. Medicii rezidenţi care doresc să mănânce la bucătărie a spitalului o pot face contracost”, a fost anunţul făcut de conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă Craiova şi postat pe Facebook.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
craiova,
medici,
spital,
plati,
meniu,
urgenta,
bucatarie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.