Sora Papei Francisc, despre sarcina pe care acesta o are la Vatican: "Săracul de el"

Postat la 15 martie 2013 34 afişări

Sora Papei Francisc, Maria Elena Bergoglio, a izbucnit în lacrimi la aflarea veştii că fratele său a fost ales Suveran Pontif, după care şi-a spus "săracul de el", gândindu-se la sarcina care îl aşteaptă la Vatican.

Sora Papei Francisc, despre sarcina pe care acesta o are la Vatican: "Săracul de el"

 "Ce şoc, ce emoţie, să auzi această mulţime strigând «Trăiască Papa». Săracul de el", a declarat Maria Elena Bergoglio pentru jurnalişti în faţa domiciliului său de la Ituzaingo, un cartier de periferie din Buenos Aires.

"Când am aflat vestea, am plâns. Eram incapabilă să pronunţ vreun cuvânt. Îmi doresc doar să îl îmbrăţişez", a declarat ea.

Maria Elena Bergoglio, în vârstă de 65 de ani, a mai povestit că, din cauza diferenţei de vârstă faţă de fratele ei, ea fiind cu 11 ani mai mică, nu s-a jucat cu acesta în copilărie, dar că el a susţinut-o întotdeauna.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sora-papei-francisc-despre-sarcina-pe-care-acesta-o-are-la-vatican-saracul-de-el-10669206
10669206
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.