Somaţie pentru Cristian Popescu Piedone. PNL Sector 5: Îşi depăşeşte atribuţiile

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 25 martie 2021 81 afişări

PNL susţine că primarul Cristian Popescu Piedone şi-a depăşit atribuţiile funcţiei când a decis reducerea programului mall-urilor, al magazinelor şi al teraselor din Sectorul 5: „Este, singur, într-o cursă nebună a mediatizării cu orice preţ”.

Somaţie pentru Cristian Popescu Piedone. PNL Sector 5: Îşi depăşeşte atribuţiile

„Partidul Naţional Liberal, Filiala sector 5, îl somează public pe Cristian Popescu Piedone să renunţe la impunerea arbitrară a unor restricţii suplimentare şi îi atrage atenţia că îşi depăşeşte atribuţiile funcţiei. Prin decizia adoptată în cursul zilei de ieri, actualul primar al Sectorului 5 îşi demonstrează incompetenţa, lipsa de empatie şi incapacitatea de a conlucra cu alte instituţii ale statului, pentru binele cetăţenilor din sectorul 5”, transmit liberalii din Sectorul 5.

Ei apreciază că primarul Cristian Popescu Piedone este, „singur, într-o cursă nebună a mediatizării cu orice preţ şi nu îi pasă dacă cetăţenii din sector şi agenţii economici suferă nejustificat şi sunt discriminaţi în raport cu ceilalţi bucureşteni”.

„Apreciem că mesajele contradictorii şi anunţurile inconştiente făcute astăzi doar pentru a fi retrase mâine produc confuzie şi nemulţumire în rândul cetăţenilor. În această perioadă dificilă, autorităţile locale trebuie să renunţe la ambiţii personale şi interese de partid şi să coopereze pentru binele cetăţenilor”, conchid liberalii din Sectorul 5.

Primarul Cristian Popescu Piedone a anunţat joi dimineaţă că suspendă decizia privind restricţiile anti-COVID după o discuţie cu prefectul Capitalei.

Prefectura Capitalei l-a anunţat pe primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, că noile restricţii anti-COVID, care afectează mall-urile, marile magazine, dar şi terasele, nu este legală.

Primăria Sectorului 5 a redus programul mall-urilor, al magazinelor şi al teraselor. Modificările ar fi trebuit să intre în vigoare joi şi urmau să fie luate pentru a preveni intrarea în carantină a oraşului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
sector 5,
piedone

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.