ŞOMAJ TEHNIC la Ford Craiova: Compania opreşte producţia de maşini pentru 2 săptămâni

Postat la 20 septembrie 2013 113 afişări

Ford va opri producţia fabricii de la Craiova, pentru 13 zile, în luna octombrie, ca urmare a reducerii cererii de vehicule B-Max pe piaţa externă, şi sunt posibile decizii similare şi pentru lunile noiembrie şi decembrie, dacă piaţa auto va continua să scadă.

ŞOMAJ TEHNIC la Ford Craiova: Compania opreşte producţia de maşini pentru 2 săptămâni

 "Ca răspuns la situaţia precară a pieţei europene, Ford România continuă să-şi ajusteze volumele la uzina de la Craiova şi are în plan oprirea producţiei de autovehicule pentru 13 zile în luna octombrie. În situaţia în care piaţa auto va continua să scadă, este posibil să existe astfel de zile şi în lunile noiembrie şi/sau decembrie", potrivit unui anunţ al companiei, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Pe perioada în care producţia este sistată, angajaţii se vor afla în şomaj tehnic şi vor fi plătiţi cu 80% din salariu. Măsura afectează circa 2.500 de angajaţi ai departamentului de Operaţiuni Vehicule.

Şi pentru septembrie Ford a anunţat că va avea oprită, 7 zile, producţia de autovehicule.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/somaj-tehnic-la-ford-craiova-compania-opreste-productia-de-masini-pentru-2-saptamani-11364070
11364070
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.